ОСТАННІ НОВИНИ

Як у Львові святкуватимуть Міжнародний день танцю: програма

|

У суботу, 29 квітня, пройде святкування Міжнародного дня танцю. Захід запланований з ініціативи Міжнародної Танцювальної Ради (СID) при ЮНЕСКО, координатор – Львівська секція CID, Всеукраїнська Федерація Танців, Кафедра хореографії університету ім. І.Франка.

«Через 3 дні відбудеться Міжнародний день танцю. Я надіюся, що це залучить людей, які зможуть відчути це і взяти участь, і які зможуть подивитися на місто.

Ми віримо в те, що танець, як і будь-який інший вид мистецтва, спрямований на те, щоб люди порозумілися між собою. Тому, що це є мова, яка зрозуміла усім, яка не потребує розмовних навичок»,- зазначив Др. Константин Контогiаннiс  (Dr. Constantin Kontogiannis) – член Виконавчого Комiтету Мiжнародної Ради Танцю при ЮНЕСКО (CID UNESCO), Вiце-президент Паризької секцiї CID, керiвник мiжнародних проектiв, вiдповiдальний за спiвпрацю Ради з ЮНЕСКО та  нацiональними делегацiями, неурядовими органiзацiями.

Мета заходу: популяризувати танцювальне мистецтво, активний та здоровий спосіб життя серед дітей, молоді та дорослих, з метою формування творчої та здорової нації.

Святкування відбуватиметься 29 квітня на кількох локаціях: Площа Ринок, Парк культури ім.. Богдана Хмельницького (площа перед центральним входом), Парк ім.. Івана Франка (виділена локація), Стрийський парк (площа біля озера), Площа біля Порохової вежі, вул.. Підвальна 4.

Міжнародна Танцювальна Рада (СID) при ЮНЕСКО є єдиною офіційною організацією, яка об’єднує всі форми танців всіх країн світу та найбільш важливі міжнародні, національні та місцеві танцювальні організації в більш ніж 170 країнах. Як Організація Об’єднаних Націй з питань Танцю Міжнародна Танцювальна Рада (CID) активно підтримує та заохочує професійний розвиток, дослідження та міжнародний обмін у сфері танцю. 3окрема, з 1973 року CID надає офіційну підтримку вільному обміну досвідом та розвитку танцю у всіх країнах шляхом створення місцевих секцій та проведення конгресів.

Програма та план заходу квітня 2017 року

12.00 – 14.00 – Показові виступи та майстер-класи від інструкторів танців та йоги у парку ім.. Івана Франка (на виділеній локації).

На цей захід очікуємо на 50 учасників.

12.00 – 13.00 – Показовий виступ від танцівників та керівників шкіл танців на площі перед Пороховою вежею (алея у сквері «на Валах»).

На цей захід очікуємо на 20 учасників.

16.00 – 19.00 – Показові виступи та майстер-класи з різних напрямків від інструкторів танців на площі Ринок (на виділеній локації)

На цей захід очікуємо на 150 учасників.

Перед початком заходу привітальне слово від представників міської ради та організаторів, партнерів та спонсорів.

11.00 – 19.00 – Показові виступи та майстер-класи з різних напрямків від інструкторів танців на площі перед центральним входом до Парку культури ім.. Богдана Хмельницького.

На цей захід очікуємо на 80 учасників.

11.00 – 19.00 – Показові виступи та майстер-класи з різних напрямків від інструкторів танців у Стрийському парку (площа біля озера)

На цей захід очікуємо на 80 учасників.

Протягом святкування буде організована професійна фото- та відеозйомка, відбуватиметься інформування в соціальних мережах та ЗМІ, на офіційних сторінках CID при ЮНЕСКО.

Очікується близько 300 учасників та 1000 відвідувачів протягом дня.

Фото: Острів знань

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *