ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині частину дороги державного значення вимостять бруківкою

|

У Радехові вперше у Львівській області частину дороги державного значення облаштовують бруківкою. Такий захід не естетичний, а радше вимушений через проблеми із водовідведенням. Про це стало відомо під час огляду ремонту дороги державного значення Львів – Радехів – Луцьк у місті Радехів, передає кореспондент Львівського порталу.

Ремонтники замостять 780 метрів дороги бруківкою у історичній частині Радехова.

«Ця дорога пролягає через саме місто Радехів. Тут були проблеми з водовідведенням, вода зберігалась на самому дорожньому полотні. Через це алфальтне покриття довго не слугувало. Тому було прийнято рішення поміняти це покриття на бетонну бруківку», – прокоментував ситуацію начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор.

Голова ЛОДА Олег Синютка сподівається, що нова ділянка дороги у Радехові, яку замощують бруківкою, буде здана в експлуатацію ще до літа.

«Ця національна дорога є першою на Львівщині, яку замощують бруківкою. Це буде надавати місту певної родзинки. Сподіваюмось, що в травні ця дорога вже буде здана в експлуатацію», – сказав О. Синютка.

Як відомо, ремонт дороги відбувається з надходжень від перевиконання митних платежів. Ревізія відбувається у рамках візиту на Львівщину заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайла Тітарчука. 69 км дороги Львів – Радехів – Луцьк ремонтують уже третій рік поспіль і обіцяють таки відремонтувати цього року.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *