ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський перинатальний центр отримав неонатальний апарат ШВЛ

Олег Дерев’янко

|

Львівський перинатальний центр отримав інноваційний неонатальний апарат штучної вентиляції легень для відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених. Він допоможе малюкам, які не можуть дихати самостійно. Про це повідомляє Львівський обласний клінічний перинатальний центр.

Для маленьких пацієнтів, які не можуть дихати самостійно, необхідна штучна вентиляція легень. Апарат Servo-n може забезпечити високочастотну вентиляцію легень, яка корисна для дітей з дуже низькою масою тіла та серйозними дихальними проблемами. Крім того, він має додаткові опції для нейрокоригованої дихальної допомоги (NAVA та NIV NAVA), автоматичний режим, можливість неінвазивної вентиляції (NIV), CPAP, високопотокову терапію, капнографію та небулайзер.

«Отож завдяки Таті Кеплер, волонтерці та засновниці проєкту «Птахи», Благодійному фонду «Відчуй», а також, усім друзям і партнерам, які побажали залишитися інкогніто, передовий апарат Servo-n вартістю понад 100 тис. євро відтепер в нашому Львівському перинатальному центрі допомагає лікарям рятувати життя малят», – йдеться у повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *