ОСТАННІ НОВИНИ

Данілова переведуть на інший напрямок, – Зеленський

Ольга Денисяка

|

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Олексія Данілова, якого звільнили з посади секретаря РНБО, переведуть на інший напрямок. Про це він повідомив у відеозверненні.

«Сьогодні продовжив перезавантаження системи управління нашою державою. Є кадрові заміни. Вдячний Олексію Данілову за роботу на посаді секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Він переводиться на інший напрямок – про це пізніше», – йдеться в повідомленні.

Куди саме переведуть Олексія Данілова, президент не уточнив.

Також він зазначив, що новим секретарем РНБО призначив Олександра Литвиненка. На думку Зеленського, він поєднає свій досвід керівництва Службою зовнішньої розвідки України із завданнями, які є перед Радою нацбезпеки і оборони. Новим керівником зовнішньої розвідки став Олег Іващенко. Він також має відповідний досвід.

«Загалом очікую зміцнення стратегічних можливостей нашої держави прогнозувати і впливати на процеси, від яких залежить національна безпека нашої держави. Зміцнення України і оновлення нашої державної системи на всіх напрямках буде продовжене», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки й оборони.

На місце Олексія Данілова призначили Олександра Литвиненка, який раніше був головою Служби зовнішньої розвідки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *