ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідних львів’яни вшанують пам’ять В’ячеслава Чорновола

|

25-26 березня, на Львівщині вшанують пам’ять українського політика, публіциста, літературного критика, Героя України В’ячеслава Чорновола. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У суботу, 25 березня, о 12:00 год відбудеться покладання квітів до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу, що у сквері «На валах» (м. Львів, вул. Винниченка). Опісля учасники заходів спільно виконають Державний Гімн України та відбудеться чин панахиди. У межах заходів учні спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи № 46 ім. В. Чорновола покладуть лампадки до пам’ятника Героя України. Заходи також відбудуться за участі керівництва області і міста, представників депутатського корпусу, громадських організацій патріотичного спрямування та молоді.

У неділю, 26 березня о 14:00 год в приміщенні Львівської обласної філармонії пройде Вечір пам’яті присвячений В’ячеславу Чорноволу. Захід відбудеться за ініціативи Львівської обласної організації Товариства «Просвіта» імені Т. Шевченка та за підтримки Львівської облдержадміністрації.

Нагадаємо, що 25 березня минає 18 років із дня трагічної смерті великого сина України, борця за українську незалежність, політика і публіциста, Героя України В’ячеслава Чорновола.

Зазначимо, відповідно до рішення Львівської обласної ради від 7 березня 2017 року № 385, 2017 рік на Львівщині проголосили роком В’ячеслава Чорновола. А 24 грудня 2017 року виповниться 80 років від дня його народження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *