ОСТАННІ НОВИНИ

На крісло директора департаменту з питань люстрації – 12 претендентів

|

Міністерство юстиції нагадує, що у період з 17 по 19 січня буде проведено конкурс на посаду директора Департаменту з питань люстрації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міністерства юстиції.

40

Конкурс на посаду директора Департаменту з питань люстрації включає:

перший етап конкурсного відбору – письмове тестування кандидатів на посаду директора Департаменту люстрації, яке відбудеться о 10:00 годині 17 січня 2017 року, за адресою: м.Київ, вул. Січових Стрільців, 73.

другий етап конкурсного відбору – вирішення практичного завдання, яке відбудеться о 10:00 годині 18 січня 2017 року, за адресою: м.Київ, пров.Рильського, 10.

третій етап конкурсного відбору – співбесіда з кандидатами на посаду директора Департаменту люстрації, яка відбудеться о 10:00 годині 19 січня 2017 року, за адресою: м.Київ, пров.Рильського, 10.

Список кандидатів, які подали у визначений строк повний пакет документів на посаду директора Департаменту з питань люстрації:

Бондар Вадим Олегович

Дуброва Аліса Ігорівна

Єсик Тетяна Олександрівна

Ковалевська Любов Іванівна

Крупчак Назар Валерійович

Макаренко Дмитро Володимирович

Нагорний Сергій Сергійович

Самойленко Анна Василівна

Татарченко Олександр В’ячеславович

Чіковані Олександра Валеріївна

Шевченко Наталія В’ячеславівна

Яровий Віталій Володимирович

Задля забезпечення максимальної відкритості та прозорості конкурсу ми запрошуємо представників громадських організацій та ЗМІ приєднатися у якості спостерігачів до процесу відбору. Відбір буде проведено за принципами повної відкритості.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *