ОСТАННІ НОВИНИ

Служба безпеки впіймала на корупції...працівницю антикорупційного бюро

|

Співробітники Служби безпеки України викрили на корупції заступницю начальника одного з відділів Національного антикорупційного бюро, яка незаконно заробляла гроші в іншій організації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБУ.

набу

Правоохоронці встановили, що колишня росіянка отримала українське громадянство у 2002 році, а у 2013-2014 роках працювала в посольстві України в Москві на відповідальних посадах. Під час роботи в НАБУ чиновниця, отримуючи заробітну плату майже в 40 тисяч гривень та маючи доступ до конфіденційної інформації, тричі підробляла “тренером” на заходах одного з Європейських фондів. Таким чином посадовець порушила вимоги ст. 25 Закону України “Про запобігання корупції” та ч. 2 ст. 13 Закону України “Про Національне антикорупційне бюро України”.

Співробітники СБ України, за погодженням з Генеральною прокуратурою України, склали щодо заступниці начальника відділу протокол про адміністративне правопорушення пов’язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 1724 (порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *