ОСТАННІ НОВИНИ

Як впізнати українців на Олімпіаді в Ріо. Нова форма

|

Відбулась презентація парадної та повсякденної форми української збірної на Ігри ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро (5-21 серпня). Автором колекції одягу для наших спортсменів став дизайнер Андре Тан. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НОК України.

59

60

61

«Вже через 25 днів стартують Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро. На сьогоднішній день 202 українські спортсмени вибороли право представляти нашу країну на Іграх-2016. На такому відповідальному для кожного спортсмена старті як Олімпійські ігри не буває дрібниць. Як кажуть, зустрічають людину по одежі. Тому дуже приємно, що в Ріо наші олімпійці будуть чудово виглядати та відчувати себе комфортно», – відзначив Сергій Бубка.

62

Моделями під час спеціально організованого показу виступили провідні українські атлети, члени Олімпійської збірної команди України на Іграх ХХХІ Олімпіади.

63

64

65

Форму також презентували посли підтримки українських олімпійців і відомі українські найспортивніші представники шоу-бізнесу.

66

67

68

Українська збірна забезпечена повним комплектом якісної екіпіровки для повсякденного використання за різних погодних умов та формою для офіційних і урочистих заходів.

69

70

Плаття будуть вільного напівприталеного силуету зі вставкою, виконаної з шовкової тканини принту. Доповнить парадний комплект для жінок укорочений жакет з рукавом, який підкреслить офіційність заходу. А чоловіки будуть одягнені в футболки поло, прикрашені принтом «Діамантова Україна», звужених донизу укорочених брюках-чінос і світлому піджаку з стрейчевого котону в стилі Сен-Тропе.

71

Фото: НОК України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *