ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська компанія забезпечила точність та об’єктивність результатів змагань на LeopolisGrand Prix-2016

|

За допомогою власної розробки – програми FreeTrack–провідна українська компанія з GPS-моніторингу «Комп’ютерінфо та сучасні технології» забезпечувала об’єктивність проходження траси усіма учасниками міжнародного фестивалюретроавтомобілівLeopolisGrandPrix-2016.

фото1

Щоб досягнути максимальної об’єктивності при визначенні результатів перегонів, організатори вже вдруге запросили львівську компанію до фіксації швидкості та дотримання правил усіма учасниками заїздів. Як наголошують організатори змагань,ретро-ралі проводиться у Львові  відповідно до вимог Додатку «К» МСК FIA та МТК FIVA, згідно з яким, середня швидкість проходження трас не може перевищувати 50 км/год.Траса змагань розділена на три ділянки, кожна з яких має свої правила та швидкісні режими. Для прикладу, за перевищення встановлених швидкісних лімітів на певній ділянці траси, учасникам перегонів нараховувалися штрафні бали. «Це особливо важливо, – підкреслює   Андрій Омельчук, директор компанії «Комп’ютерінфо та сучасні технології», – коли учасники цих незвичних перегонів набирають однакову кількість балів і тоді остаточний результат визначається на підставі даних GPS-моніторингу. Адже тут береться до уваги не лише швидкість проходження траси, але й дотримання усіхрежимів. Насамперед швидкісних».

фото2

Автомобілі усіх учасників перегонів були оснащені GPS-модулями, завдяки яким організатори, учасники та глядачі могли в реальному часі на великому моніторі спостерігати за пересуванням, швидкісними режимами та місцем знаходження автомобілів.

«Комп’ютерінфо та сучасні технології» забезпечувала GPS-моніторинг за допомогою власного  програмного забезпечення FreeTrack. А GPS-модулі на базі радіотерміналів власного виробництва BI  TREK для учасників перегонів надала київська компанія НП «Дискові системи».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *