ОСТАННІ НОВИНИ

Савченко планує займатися армією

|

Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Надія Савченко у Верховній Раді планує опікуватися питаннями армії. Про це вона заявила 27 травня на прес-конференції, передає Радіо «Свобода».

савченко

«Оскільки зараз у нас стан війни і ніяк він не перестає лихоманити Україну, то перше, чим я буду займатися, – це комітети чи створення спеціальної комісії якоїсь по армії», – сказала Савченко, говорячи про майбутню роботу у парламенті.

Надія Савченко, яку в Росії ув’язнили на 22 роки, повернулася до Києва напередодні у рамках обміну. 25 травня російський президент Володимир Путін підписав указ про помилування українки на прохання родичів загиблих журналістів, у причетності до загибелі яких звинувачували Савченко.

Водночас до Росії з України прибули двоє російських громадян Олександр Александров і Євген Єрофеєв, затримані минулого року в зоні конфлікту на сході України і засуджені за звинуваченням у веденні агресивних воєнних дій, вчиненні терористичного акту, що призвів до смерті людини. Президент України Петро Порошенко підписав указ про їхнє помилування 24 травня.

Савченко у Верховній Раді є членом парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони,  членом комітету ПАРЄ від України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *