ОСТАННІ НОВИНИ

У BlaBlaCar прокоментували ситуацію із зникненням львівського водія

|

У BlaBlaCar розповіли, що компанія не має підтвердження, що люди, які їхали з Тарасом, пов’язані з сервісом. Про це повідомляє УП.

2105736_original

“Ми повністю сприяємо розслідуванню і надаємо всі необхідні дані слідству. Ми надали поліції технічну інформацію, яка допоможе у розслідуванні. Окрім того, ми регулярно спілкуємося з друзями і близькими Тараса.

За допомогою сервісу BlaBlaCar відбулися десятки мільйонів поїздок і для нас цей випадок є безпрецедентним. Наразі у нас немає підтвердження про те, що люди, які їхали з водієм, якимось чином пов’язані з BlaBlaCar. Ми робимо все можливе, щоб якнайшвидше з’ясувати всі подробиці і отримати нову інформацію про розслідування”, — сказав керівник BlaBlaCar в Україні та Росії Олексій Лазоренко.

Також представники сервісу розповіли про впровадження в Україні системи повноцінного бронювання поїздок.

“Ми постійно працюємо над вдосконаленням існуючих і впровадженням нових заходів безпеки користувачів, які користуються сервісом. Сьогодні в деяких країнах ми впроваджуємо страхові продукти, а також системи ідентифікації користувача через документи, що засвідчують особу. Це дозволяє підвищити рівень надійності сервісу і довіри попутників один до одного. Зі свого боку робимо все можливе, щоб всі ці опції з’являлися в Україні якомога швидше”.

“Найближчим часом в Україні почне працювати система повноцінного бронювання поїздок на сайті BlaBlaCar, а через деякий час буде впроваджена система оплати послуг сервісу, що зі свого боку матиме на увазі ідентифікацію користувача через платіжні інструменти”, — додав Лазоренко.

Як Львівський портал" href="http://portal.lviv.ua/">Львівський портал уже повідомляв, Тарас Позняков зник дорогою до Києва ще 4 квітня.

Фото: lenarudenko.livejournal.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *