ОСТАННІ НОВИНИ

Перший будинок для бійців АТО обіцяють збудувати вже цього року

|

Вже сьогодні, 2 березня, з підрядниками, що будуватимуть житло для бійців АТО, підпишуть угоду про співпрацю. Про це на прес-конференції запевнив директор ЛКП «Рембуд», що виступає замовником виконання робіт, Віктор Писаренко, передає кореспондент Львівського порталу.

житло для АТО

В цьому році планується здати перший з чотирьох запланованих будинків. Будинок розрахований на 3 під’їзди та 53 квартири. Наступний 5-поверховий будинок ми теж почнемо будувати вже цього року. В наступному році ми здаємо другий і почнемо будувати третій будинок. Думаю, що вже через 3 роки будуть збудовані всі 4 багатоповерхівки на 210 квартир.

За підсумками двох тендерів, перший будинок на вулиці Під Голоском буде будувати ТзОВ Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн». На його будівництво потрібно 27,8 мільйона + 3,8 мільйона на інженерні мережі. Гроші на його реалізацію вже є: 17 мільйонів вже є на рахунку ЛКП «Рембуд», решта планується виділити вже до червня.

Як розповіла Львівському порталу заступник начальника управління житлового господарства ЛМР Галина Мазур, черга на житло формується не залежно від статусу і заслуг бійців АТО. Все залежить того, коли сім’я стала на квартирний облік. Проте варто нвголосити, що Віктор Писаренко сказав, що перший будинок запланований виключно для сімей загиблих учасників АТО.

Зазначимо, на квартирному обліку у Львівській міськраді та у списку учасників АТО перебуває 1635 учасників АТО-військовослужбовців, 38 сімей загиблих участиків АТО, 20 інвалідів і 253 учасники АТО-працівників міліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *