ОСТАННІ НОВИНИ

«Прокурор-няша» злякалася діяльності Меджлісу

|

Прокурор окупованого Росією Криму Наталія Поклонська подала в російський Верховний суд Криму позов про заборону діяльності Меджлісу кримськотатарського народу. Про це повідомляє Українська правда.

poklonska

 

Вона підписала заяву на підставі статті 9 ФЗ «Про протидію екстремістській діяльності».

Поклонська заявила, що від кримськотатарського населення “продовжують надходити звернення з проханням визнати протиправною і провокаційною діяльність Меджлісу кримськотатарського народу, а також вжити заходів щодо заборони використання кримськотатарського національного прапора злочинцями, які здійснюють блокади і диверсії проти народів Криму”.

Копію позову Поклонська вручила заступнику голови Меджлісу Наріману Джелялову.

«У зв’язку з тим, що голова Меджлісу Чубаров Рефат Абдурахманович переховується від органів слідства і знаходиться в даний час в розшуку за злочини, у вчиненні яких пред’явлені звинувачення; відповідно до ваших пояснень, ви представляєте інтереси Меджлісу в Криму, є першим заступником голови, я вам вручаю копії документів, заяву до Верховного суду Республіки Крим про заборону діяльності громадського об’єднання», – сказала вона.

В МЗС України вже висловили обурення подібними діями окупантів і звернулися до РФ із закликом припинити репресії проти кримських татар.

Нагадаємо, що Поклонська також пообіцяла карати тих, хто буде причетний до блокади Криму.

Фото: hromadske.tv

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *