ОСТАННІ НОВИНИ

Родина експрацівника СБУ Герсака під час війни скуповує елітне майно, – розслідування

Ольга Денисяка

|

Кіріл Герсак, 20-річний син колишнього очільника Миколаївської СБУ Віталія Герсака, у 2023-му році став власником нових коштовних активів. Про це йдеться в розслідуванні hromadske.

За даними реєстру нерухомості, хлопець восени 2023-го став власником квартири на 107 м² у ЖК Aqua Marine в Одесі за договором дарування. Навіть без ремонту вона б коштувала 90 тисяч доларів.

У свої неповні 20 років Герсак-молодший отримав і багато активів на Вінниччині: менш ніж за рік йому надарували половину земельної ділянки на 2,5 гектара, яку він здає в оренду агропідприємству, дві ділянки на 5 та 10 соток — під будівництво будинку, 15 соток для ведення господарства і ще 1,2 гектара землі. У різних куточках Вінниччини в нього ще й зʼявилися два житлових будинки.

Також у 2023-му він став власником 4 автомобілів:

  • BMW 530E (2017 року випуску), який коштувала на той момент щонайменше 30 тисяч доларів;
  • новенький Mersedes-Benz V300D (2023 р. в.), який коштує ще близько 100 тисяч доларів;
  • на нього переписали стару батькову Toyota Tundra і Volkswagen Transporter.

Крім елітної нерухомості, на нього саме у 2023-му році почали переписувати компанії, які раніше належали Герсаку-старшому та його матері.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *