ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові помер екснардеп та полковник Андрій Антонищак

Маркіян Рой

|

У Львові у віці 54 років раптово помер народний депутат України VIII скликання та координатор 1-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії України Андрій Антонищак. Про це повідомила нардепка Ірина Геращенко.

«Зранку отримали сумну звістку. Помер наш колега, депутат ВР попереднього скликання Андрій Антонищак», – повідомила нардепка.

За словами Геращенко, причиною смерті депутата стали проблеми зі здоров’ям.

«Ми зідзвонювалися час від часу, Андрій дуже гостро переживав ситуацію на фронті, обговорювали забезпечення підрозділів і гуманітарну допомогу», – повідомила Ірина Геращенко.

Довідково

Андрій Антонищак народився 23 червня 1969 року в місті Новий Розділ на Львівщині. Закінчив МАУП за спеціальністю «управління персоналом та бізнесом».

У 2006 році став депутатом Львівської міської ради від блоку «Український Народний Блок Костенка і Плюща». У 2014 році Антонищак був обраний до Верховної Ради по багатомандатному округу від партії “Блок Порошенка”. Був членом Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики.

Із 2020 року проходив службу у Національній гвардії України на посаді старшого офіцера планування та застосування військ в охоронних заходах, мав звання полковника Національної гвардії України.

Має медаль «За військову службу Україні» – за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

У ході російсько-української війни був поранений та через підірване здоров’я звільнений у тил.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *