ОСТАННІ НОВИНИ

Прокурор-«няша» погрожує карати причетних до блокади Криму

|

Прокурорка окупованого Росією Криму Наталя Поклонська погрожує покарати всіх причетних до блокади Криму. Про це написала сама «няша», на своїй сторінці американської соцмережі «Facebook».

63

«Відносно всіх осіб, хто влаштував так звану «блокаду» Криму, хто скоїв діяння проти прав і свобод наших громадян, проти інтересів нашої держави та Республіки Крим, хто порушив вимоги чинного законодавства, будуть прийняті процесуальні рішення, і Ленур Іслямов не виняток! Вони всі будуть притягнуті до встановленої законом відповідальності!», – погрожує ставлениця Москви.

Як відомо, із 20 вересня три пропускні пункти, що ведуть на окупований півострів Крим, були заблоковані учасниками громадянської блокади Криму.

Ініціаторами акції виступили лідери кримськотатарського народу Рефат Чубаров, Мустафа Джемілєв і власник телеканалу ATR Ленур Іслямов. Акцію також підтримали українські громадські організації та народні депутати.

Сьогодні, 2 листопада, російські силовики у Криму проводили обшуки на каналі ATR, вдома у колишніх працівників каналу, у батьків Іслямова, а також в його будинку у Москві.

Сам Іслямов тепер проживає на материковій Україні.

Мем «няша» з’явився від відеоблогера Enjoykin, що перетворив відео із виступами незаконно призначеного прокурора Криму Наталії Поклонської у відеокліп. На сьогодні роботу переглянуло вже понад 20 мільйонів осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *