ОСТАННІ НОВИНИ

Горе-посадовці незаконно віддали у приватні руки 33 земельні ділянки у Карпатах

|

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції викрили факт незаконних дій службових осіб управління Держземагенства. Як наслідок, 33 земельні ділянки Карпатського району було незаконно передано у власність приватних осіб. Державі завдано збитків на суму понад 3 мільйони гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

278384580_1_1000x700_karpati-osmoloda-rogatin

Під час перевірки працівники УЗЕ встановили, що посадовці підписали акти встановлення і узгодження зовнішніх меж на 33 земельні ділянки Карпатського регіону Львівської області та внесли фіктивні  дані щодо їх розташування у межах населених пунктів.

Натомість земельні ділянки загальною площею 3 гектари знаходяться за межами даних населених пунктів. В результаті злочинних дій посадовців землі державної власності “опинились” у приватних осіб. Державі завдано збитки загальну суму понад 3 мільйони гривень.

СУ ГУНП у Львівській області відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.367 (службова недбалість) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі  до 5 років.

Фото: olx.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *