ОСТАННІ НОВИНИ

Volkswagen вводить українську мову в мультимедійну систему

|

Старший викладач кафедри програмування Львівського національного університету імені Івана Франка Святослав Літинський добився можливості для українців обрати українську мову на мультимедійних системах автомобілів Volkswagen. Про це повідомив сам Святослав Літинський на своєму Фейсбуці, передає кореспондент Львівського порталу.

89

«Аавтомобілі Volkswagen моделі Touareg з 45 тижня 2015 року виходять із заводу з можливістю обрання україномовних текстів мультимедійних систем, а також підтверджено можливість обрання україномовних текстів мультимедійних систем переважної більшості моделей автомобілів Volkswagen з 22 тижня 2016 року. В Audi, мультимедійна система ММІ – вже завантажує карти з українським текстом. Це саме те, чого ми не могли добитися через суд, але добилися. Дякую компанії Алекс СО – офіційному дилеру Volkswagen у Львівській області та компанії Volkswagen», – повідомив він.

86

Як раніше повідомляв Львівський портал, Святослав Літинський став першим українцем, який домігся в суді паспорта без сторінки російською мовою. Молодий львівянин вже має серію перемог в судах над багатьма відомими брендами через відсутність на їхніх товарах українського маркування, виграв мовний суд у Арсена Авакова та зовсім нещодавно домігся української клавіатури на ноутбуках Hewlett Packard.

Також відомо, що він судиться проти Кабміну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *