ОСТАННІ НОВИНИ

«Зимова літшкола» у Карпатах: Андрухович, Іздрик та Прохасько вчитимуть письменників-початківців

|

У Карпатах 8-13 лютого триватиме «II Зимова літературна школа». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

CLO_Karpaty_800x600

Так, учасники школи зможуть повчитися літературної майстерності у відомих українських письменників, видавців, літературознавців та культурних менеджерів. Зокрема,  серед лекторів Юрій Андрухович, Катерина Бабкіна, Юрій Іздрик, Галина Крук, Василь Махно, Святослав Померанцев, Тарас Прохасько, Ростислав Семків.

«Тема цьогорічної Літшколи – «Як писати коротку прозу». Літшкола – це 6 днів цікавого і корисного відпочинку та навчання в Карпатах, неформальне спілкування з письменниками і однодумцями, незабутні враження і нові знайомства», – наголошують організатори.

Лектори розкажуть: як створювати персонаж, сюжет, структуру і композицію тексту; як працювати над мовою, стилем і художніми деталями; як навчитися критикувати власні тексти; як зацікавити видавців; звідки брати натхнення; яких типових помилок уникати авторам-початківцям; як знайти читачів та своє місце в літературному процесі.

За результатами Літшколи тексти учасників вийдуть окремою збіркою.

Фото: firtka.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *