ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО поранено трьох українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, проте троє – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

145

За словами речника адміністрації Президента України з питань АТО Олександра Мотузяника, вчора бойові дії велися лише на Донецькому напрямку, зокрема, поблизу Горлівки ворог неодноразово порушив режим тиші у Зайцевому, Майорську та на території Дзержинської міської ради. Окрім гранатометів та стрілецької зброї, бойовики один раз провели обстріл з БМП.

Аналогічна обстановка – поблизу Донецького аеропорту. Водночас у Красногорівці та Мар’їнці вперше за кілька тижнів було спокійно.

«Також на окупованих територіях зростає невдоволення значною різницею у грошовому забезпеченні між військовослужбовцями ЗС РФ зі складу окупаційного контингенту та бійцями з бандформуваннь «ЛНР» і «ДНР».  За деякими категоріями, сепаратист – мешканець Донбасу отримує у п’ять разів менше, ніж російський окупант», – повідомив Олександр Мотузянник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *