ОСТАННІ НОВИНИ

Львовом побігали підприємці

|

У суботу, 5 вересня, у Стрийському парку відбувся біговий міні-марафон за участю підприємців Клубу Ділових Людей та учасників спортивного клубу «Ультра». Захід символічно анонсував початок «Інтелектуального марафону» – проекту із 42 послідовних заходів з обміну досвідом та налагодження ділових контактів.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

fajy

Дистанція, яку запропонували учасникам, становила 4 200 метрів. Серед чоловіків першим дійшов до фінішу марафонець Олександр Ченікало з результатом 00:12:40. Найшвидшою з жінок була учасниця СК «Ультра» Оксана Собко (00:18:15).

Окрім популяризації бігової культури України, марафон мав ще одну мету – благодійну. Всі учасники мали змогу зробити благодійний внесок на потреби соціального проекту для підлітків «Квиток до успіху».

«Враження від заходу і співпраці з Клубом – суперові. Отримали чудовий досвід роботи із неспортивною організацією. Насправді, дуже важливо долучати до спортивного життя різні верстви населення. Сподіваємося, частина підприємців після міні-марафону ходитимуть на регулярні тренування», –  поділився керівник СК «Ультра» Ярослав Кондюх.

Фото: focus.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *