ОСТАННІ НОВИНИ

Цьгоріч на залізниці загинуло 168 людей

|

Ігнорування правил безпеки на об’єктах залізничного транспорту, необачність та поспіх громадян призводять до значної кількості травмувань. Так, за даними головного управління охорони праці та промислової безпеки Укрзалізниці, з січня по червень 2015 року на залізничному транспорті сталося 282 нещасних випадки – травмування громадян невиробничого характеру, 168 з яких – зі смертельними наслідками, у результаті чого загинули п’ятеро дітей віком до 16 років. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі “Укрзалізниці”.

Укрзалізниця

За аналогічний період 2014 року було допущено 333 нещасних випадки невиробничого характеру, у тому числі 215 випадків зі смертельним наслідком, у результаті чого загинули десять дітей віком до 16 років.

Найбільш поширеними порушеннями, що несуть загрозу життю та здоров’ю громадян, є перехід колій у невстановлених місцях, знаходження занадто близько до колії чи залізничної платформи під час проходження повз неї поїзда, користування мобільними телефонами та навушниками під час перетину колій, а також зухвала й неадекватна поведінка осіб, що перебувають у нетверезому стані.

Найбільша кількість громадян травмована залізницях, які знаходяться в густонаселених регіонах. Основною причиною нещасних випадків стало порушення потерпілими Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України. Тільки на початку липня на залізницях України травмовано 15 громадян, з яких 9 – зі смертельним наслідком.

Задля уникнення людських трагедій Укрзалізниця просить пасажирів та всіх, хто перебуває поблизу об’єктів залізничної інфраструктури, відповідально ставитися до власного життя і здоров’я, а також до життя оточуючих та безпеки руху поїздів, суворо дотримуватися Правил поведінки громадян на залізничному транспорті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *