ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті наші солдати ледь не постріляли один одного через шість фур контрабанди

|

lszjy_h5muuМинулої ночі у зоні АТО батальйон імені генерала Кульчицького затримав шість вантажівок із контрабандними продуктами. У контрабанди швидко знайшлися власники і ситуація мало не переросла у збройну сутичку між військовими.

Про це журналіст Дмитро Гнап написав на своїй сторінці у Facebook, посилаючись на інформацію, яку він отримав із батальйону Кульчицького “від людей, яким варто довіряти”., передає iPress.ua.

“На фронті цієї ночі наші солдати ледь не постріляли один одного. Через контрабанду. Надійні джерела в батальйоні Кульчицького повідомляють наступне: сьогодні вночі їх розвідрота затримала на блокпосту біля Кондрашівки Луганської області 6 фур контрабанди (їжа, алкоголь, особливо багато шампанського) Супроводжував контрабанду боєць батальйону “Чернігів”. Він був затриманий”, – пише журналіст.

За його словами, вранці базу батальйону Кульчицького в Станиці Луганській оточили бійці батальйону “Чернігів” та бійці 128-ї бригади на бронетехніці.

“Вимагали віддати свого провідника контрабандистів, погрожуючи застосувати зброю. Розвідників, які блокували фури з контрабандою, блокували і роззброїли. Зараз туди з’їхалися командири всіх трьох частин. Ведуть переговори. Але, як щойно мені сказали, напруга не спала, стрілянина може спалахнути в будь-який момент”, – розповів Гнап.

Разом з тим, командир батальйону “Чернігів” підтвердив факт виїзду до місця події спеціальної інспекційної групи. Проте, наразі, подробиці не відомі.

“Так як зв’язку в Станиці-Луганській майже немає, щоб уникнути помилкових заяв, або спотвореної інформації, була створена спеціальна інспекційна група з особового складу та в.о. командира батальйону. Група виїхали з Чернігова на Луганщину для з’ясування всіх обставин. Якщо такий факт справді відбувся, то винні будуть покарані, як це передбачено законом”, – повідомив iPress командир батальйону “Чернігів”, Роман Пицьків.

Як інформував iPress.ua, голова Луганської цивільно-військової адміністрації Геннадій Москаль декілька разів здійснював рейди областю, щоб виявити контрабандистів.

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *