ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали серійних автовикрадачів

|

крадії машини

У Пустомитівському районі на Львівщині затримали чотирьох молодиків, які протягом тривалого часу здійснювали крадіжки автомобілів марки ВАЗ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

До райвідділу міліції звернувся місцевий житель одного з сіл району, який  розповів, що з подвір’я його будинку викрали автомобіль марки ВАЗ-2105. Правоохоронці затримали крадіїв у Пустомитівському районі, коли вони сідали у викрадений ними автомобіль.

Працівники міліції у ході слідства встановили, що до скоєння злочину  причетні троє 17-, 18-, 19-річні мешканці міста Львова та 18-річний мешканець Пустомитівського району.

Крім того, працівники міліції виявили гараж у якому підозрювані розбирали та перемальовували викрадені автомобілі. Під час огляду приміщення правоохоронці виявили кузов автомобіля марки ВАЗ-2105 у розібраному стані, автомобільні шини та інші запчастини до автомобілів різних моделей ВАЗ. Викрадали автомобілі вони переважно у Львові або у селах Пустомитівськогорайону.

«У одному зі сіл району ми виявили автомобіль марки ВАЗ-2106, який викрали у Львові 26 квітня. Він  вже був перефарбований з білого на бежевий колір. Загалом, зловмисники причетні до скоєння семи крадіжок автомобілів», – розповів начальник Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майор міліції Микола Гладюк.

Наразі за фактом триває досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *