ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський звільнив командувача Сил підтримки ЗСУ

Маркіян Рой

|

Президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Яковця з посади командувача Сил підтримки Збройних сил України. Про це йдеться в указі президента України Володимира Зеленського.

Відповідний указ №244/2024 від 26 квітня оприлюднений на сайті глави держави. Водночас Олександр Яковець був призначений на іншу посаду.

«Звільнити Яковця Олександра Васильовича з посади командувача Сил підтримки Збройних сил України», – йдеться в документі.

Іншим указом, №246/2024 від 26 квітня, Президент призначив Яковця головою Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту.

Указом №245/2024 Зеленський звільнив Богдана Бондара з посади голови Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту.

Олександр Яковець відомий тим, що до призначення обіймав посаду начальника інженерних військ – начальника управління інженерних військ у командуванні Сил підтримки ЗСУ. Він є бригадним генералом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *