ОСТАННІ НОВИНИ

У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку через азартні ігри

Олег Дерев'янко

|

У Харкові затримано чоловіка, який через азартні ігри застрелив з рушниці дружину та доньку. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі Генпрокурора.

За даними слідства, 24 квітня 2024 року ввечері, підозрюваний прийшов до свого будинку у Харкові, де перебувала його 46-річна дружина та 28-річна донька.

Між подружжям часто виникали сварки. Чоловік систематично зловживав азартними іграми. Через програші постійно сварився з дружиною, вчинював щодо неї домашнє насильство, вимагаючи гроші.

Вкотре програвши велику суму, він знову почав ображати жінку та нецензурно лаятись. Проте на цей раз сварка закінчилась трагічно. Чоловік взяв мисливську рушницю та застрелив дружину. В цей час з кімнати вибігла донька, він перезарядив рушницю та вбив і її.

Після цього він втік з будинку.

У четвер, 25 квітня, правоохоронці затримали чоловіка. Він переховувався на горищі одного з гуртожитків у Харкові.

Водночас в Нацполіції у Харківській області уточнили, що мова йде про 53-річного місцевого мешканця. Після вбивства, весь час він ховався на даху одного з гуртожитків у Слобідському районі міста.

Раніше лудоман вже притягувався до відповідальності за домашнє насильство стосовно своєї дружини.

Слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років або довічне позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *