ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни прискорили просування біля Авдіївки, – Розвідка Британії

Ольга Денисяка

|

Розвідка Великої Британії проаналізувала ситуацію в районі Авдіївки Донецької області, де фіксують подальше просування російських окупаційних військ. Про це йдеться в розвідувальному огляді британського Міноборони за 26 квітня, повідомляє Європейська правда.

У відомстві констатують, що просування окупантів у цьому районі протягом останнього тижня прискорилося.

Сухопутні війська окупаційної армії РФ створили вузький прохід вглиб української території, щоб увійти в містечко Очеретине, розташоване приблизно за 15 кілометрів на північ від Авдіївки.

Відтоді, як у середині лютого 2024 року російські війська взяли під контроль Авдіївку, цей район залишається одним з основних напрямків російських операцій, додали у розвідці.

«Незважаючи на постійні високі втрати, існує висока ймовірність того, що Збройні сили Росії здатні безперервно обстрілювати українські позиції в цьому районі і взяли під контроль кілька невеликих населених пунктів», – йдеться в огляді.

У попередньому огляді британської розвідки йшлося про затримання заступника міністра оборони РФ Сергєя Шойгу Тимура Іванова, якого звинувачують у хабарництві.

Перед цим британська розвідка повідомляла про рекордну кількість справ про дезертирство у військових судах Росії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *