ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики залякують мирне населення SMS-повідомленнями

|

Мешканці м. Щастя отримують SMS-повідомлення з попередженням виїхати з міста, або постійно перебувати у сховищах після 10 березня 2015 року. Про це інформує прес-центр оперативного командування «Північ», передає кореспондент Львівського порталу.

Окрім того, з метою провокації та виправдання можливих наступальних дій, керівниками бойовиків поширюються заяви щодо недотримання українською стороною Мінських угод. Варто зазначити, що за минулу добу втрат серед особового складу оперативного командування “Північ”, який виконує поставлені бойові завдання в зоні відповідальності немає.

Водночас в зоні відповідальності військ оперативного командування “Північ” обстановка залишається нестабільною. Найбільш загрозливими є напрямки Станично-Луганське, Щастя, Кримське, Трьохізбенка, а також позиції сил сектору вздовж “Бахмутського шляху”. Протягом доби в зоні відповідальності військ оперативного командування “Північ”відмічено 2 обстріли взводних опорних пунктів із застосуванням (КПВТ) з напрямків Жолобок. та Сміле.

Фото: www.stihi.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *