ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники на сході продовжують відловлювати запроданців

|

Співробітники Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО і бойовиками. Протягом  минулої доби прикордонні патрулі затримали  двох учасників незаконних банд формувань.

Так на Луганщині прикордонники затримали громадянина України, який, можливо, причетний до діяльності НЗФ. Його зупинили на напрямку російського населеного пункту Чертково та українського Мілове. 27-річний чоловік при собі мав карти східних областей з нанесеними відмітками. Про затриманого повідомлено правоохоронні органи. Наразі для з’ясування всіх обставин його передали співробітникам міліції.

Ще одного «українця» затримали прикордонники в пункті пропуску «Чугунівка», що на Харківщині. Стосовно нього вже була попередня інформація про можливу причетність до бандформувань. Також були знайдені відповідні фото в мережі інтернет. Крім того у ході перевірки чоловік висловлювався на підтримку так званих, «ДНР» та «ЛНР». Ще з`ясувалося, що він працював в новоствореному підрозділі військової автоінспекції «Великого війська Донського» так званої ЛНР. Затриманого передали співробітникам СБУ.

Фото: прес-служба ДПСУ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *