ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські дідусі й бабусі відривались на футболі

|

Львів`яни літнього віку цікаво проводять час. Минулої суботи, 9 серпня, одинокі львів’яни, які перебувають на обслуговуванні у Львівському міському територіальному центрі, мали можливість переглянути центральний поєдинок 3-го туру УПЛ між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Металіст» (Харків), який пройшов на стадіоні «Арена Львів». На матчі були присутні тисячі глядачів, серед яких 55 дідусів та бабусь – підопічних Львівського міського територіального центру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«В ході гри львів’яни літнього віку дізналися багато цікавого, адже футбол є одним із найпопулярніших видів спорту у світі. Побували в атмосфері спортивного дійства, із завзяттям могли вболівати за яскраву гру учасників матчу. В результаті, наші підопічні отримали багато позитивних емоцій і вражень й висловили побажання на майбутнє брати участь у таких спортивних дійствах. Отож, ми вдячні за надану можливість порадувати наших підопічних футбольним матчем, за можливість побувати на стадіоні у футбольній атмосфері», – розповів директор Львівського міського територіального центру Віталій Брославський.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради, створеною з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

 Фото: прес-служба ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *