ОСТАННІ НОВИНИ

Військовим ЗСУ передадуть конфісковані сигарети вартістю 7 млн грн

Маркіян Рой

|

Правоохоронці повідомили про підозру трьом членам організованої злочинної групи за незаконне виготовлення, зберігання та продаж тютюнових виробів. Справу скеровано до суду, вилучені сигарети та готівку передадуть Збройним силам України. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки.

«По ланцюгу від продавця до постачальника детективи БЕБ викрили підпільний цех з виготовлення сигарет на території дачного кооперативу в Одеській області», – йдеться в повідомленні.

Промислове обладнання мало потужності для виготовлення та пакування 5 000 сигарет за годину.

Збут контрафакту відбувався на Львівщині та по всій території України під виглядом сигарет відомої торгової марки.

За результатами обшуків правоохоронці конфіскували у власність держави 280 тис. пачок тютюнових виробів, промислову лінію для виробництва сигарет, пакувальну машину тощо. Орієнтовна вартість вилученого становить понад 21 млн грн.

«Надалі вилучені сигарети та кошти, отримані від реалізації обладнання, було вирішено передати на потреби ЗСУ. Також фігуранти справи добровільно внесли 150 тис. грн на рахунок ЗСУ», – додали в БЕБ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *