ОСТАННІ НОВИНИ

Сихів закликає владу Львова відновити загони для патрулювання вулиць

|

Представники ради самоорганізації мешканців Сихова звернулись до міського голови Львова Андрія Садового та секретаря міськради Василя Павлюка з відкритим листом, в якому закликають посприяти громадській самоорганізації задля збереження спокою та миру у нашому місті. Зокрема, йдеться про відновлення патрулювання вулиць загонами, які складатимуться з небайдужих львів’ян та правоохоронців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі народного депутата України Михайла Хміля.

На думку М. Хміля львів’янам варто готуватись до наступного етапу російської агресії щодо України.

«Вбивство мера міста Кременчука Олега Бабаєва, обстріл будинку міського голови Львова Андрія Садового, численні повідомлення про замінування об’єктів міської інфраструктури – усе це можна розцінювати як елементи дестабілізації та наступний етап російської агресії щодо України, основною метою якої є розширення географії терору та дестабілізація ситуації в якомога більшій кількості регіонів нашої держави.

На цьому тлі нашим основним завданням є збереження спокою, витримки та підвищення пильності. Львів’яни вже неодноразово демонстрували свою свідомість, високу громадянську відповідальність та ефективність дій у збереженні спокою та миру у нашому місті. Так було, зокрема, під час Революції Гідності, коли у лютому містяни вийшли на патрулювання міста та забезпечили спокій та правопорядок у Львові», – йдеться у зверненні від громади Сихова.

Відтак очільників міста закликають провести позачергову сесію чи збори депутатів Львівської міської ради з цього приводу та відновити практику спільного патрулювання працівниками правоохоронних органів та громадянами міста.

«Ми звертаємось до усіх львів’ян не бути байдужими та зголошуватись до участі у такому патрулюванні. Збережімо мир та спокій у нашому місті!», – зазначено у зверненні.

Від ради самоорганізації мешканців Сихова звернення підписали: народний депутат України М. Хміль, депутати міської ради Р. Федишин та І. Рудницький.

Фото: прес-служба народного депутата  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *