ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти Автосотні знову збирають гуманітарку в зону дії АТО

|

Воєнні дії на Сході України тривають, то відтак активісти Автосотні досі збирають гуманітарну допомогу для українських військових. Для третьої автоколони вдалося зібрати більше медикаментів порівняно з попередніми поїздками. Мирні мешканці продовжують приносити допомогу, яку активісти відвозять на Схід. Про це Львівському порталу повідомили представники Автосотні.

Цього разу Австосотня зібрала чимало медикаментів, засоби особистої гігієни, спідню білизну, амуніцію та продукти харчування. Активісти дякують всім благодійникам, що допомогли у зборі цих речей.

Першою точкою доставки допомоги був Слов’янськ, саме напередодні взяття міста українськими силовиками.

За словами активістів Австосотні, військові перебувають у піднесеному настрої, кажуть, що визволятимуть максимально можливі території. Головне, аби врятувати якомога більше життів мирних мешканців, яких часто сепаратисти використовували у якості «живого» щита чи як заручників для викупу. Перебуваючи на блокпостах вразило ставлення військових до активістів. Вояки пригощали кавою-чаєм практично під кулями, бо під час війни банально бракує спілкування з людьми. Активісти згадують, що нашим силовикам може й бракує якихось медикаментів чи засобів захисту, однак бойового духу в них не позичати. І про це свідчить поступовий наступ зі знищенням позицій сепаратистів.

Однак, ситуацію ще не вирішено остаточно, тому пункт збору продовжує діяти на вул.Коперніка, 46, 1 поверх. За бажанням, доброчинцям буде надано звіт про передачу допомоги українським оборонцям у зоні дії АТО. Наразі маршрут поїздки активістів не оприлюднюється, зважаючи на можливі провокації.

Довідка:

ГФ «Рабів до Раю не пускають» та ГІ «Автосотня» утворились під час Євромайдану для нагляду за органами влади, люстрації посадовців та надання юридичної, охоронної, аналітично-інформаційної допомоги усім потребуючим громадянам.

Фото: Автосотні 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *