ОСТАННІ НОВИНИ

Укрзалізниця здійснює групові перевезення людей із місць ведення бойових дій

|

Укрзалізниця на звернення громадської організації забезпечує вивезення групи людей із місць проведення бойових дій. Для пасажирів зі Сходу додатково сформовано два плацкартні вагони – це понад 100 місць. Серед цих осіб – люди з особливими потребами, жінки, пенсіонери та ветерани. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Укрзалізниці. 

Із Донецька організована група людей вирушила 2-го липня поїздом № 84/83 Маріуполь – Київ. У столиці України цю групу пасажирів буде пересаджено у поїзд № 148/147 Київ – Одеса та доправлено до Одеси.

Окрім цього, 16 червня для перевезення людей із особливими потребами, жінок, пенсіонерів та ветеранів за маршрутом Донецьк – Київ – Одеса було виділено 3 плацкартні вагони.

Також упродовж червня для забезпечення перевезення пасажирів із донецького та луганського регіонів призначалися додаткові поїзди № 563/564 Луганськ – Київ та № 565/566 Донецьк – Київ. П’ятого червня залізничники евакуювали із Луганська групу з майже 500 дітей-сиріт. Для цього Донецька залізниця сформувала додатковий поїзд № 525/526 сполученням Луганськ – Одеса з 10 вагонів.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *