ОСТАННІ НОВИНИ

Російські миротворці приведені у повну бойову готовність

|

Миротворча бригада Центрального військового округу (ЦВО) Росії приведена в бойову готовність у рамках раптової комплексної перевірки боєготовності військ округу. Про це повідомляє Погляд  з посиланням на ИТАР-ТАСС .

“Заходи щодо приведення у вищі ступені бойової готовності проведені у військових частинах 15 окремої мотострілкової бригади Самарського загальновійськового об`єднання”, – уточнили в управлінні, додавши, що військовослужбовці, озброєння та військова техніка бригади висуваються в пункт зосередження для подальшої перекидання в райони виконання навчально-бойових завдань.

Підрозділи “знаходяться в готовності до скоєння багатокілометрових маршів комбінованим способом на незнайомі полігони, де їм належить діяти на практиці вперше”, зазначили в Міноборони.

Нагадаємо, комплексна раптова перевірка бойової готовності військ ЦВО почалася 21 червня за розпорядженням президента Росії Володимира Путіна.

У рамках перевірки на полігонах в Самарській, Кемеровській і Челябінській областях будуть проведені навчання із з`єднаннями 2-й і 41-й загальновійськових армій і Повітряно-десантних військ.

Про проведення перевірки боєготовності військ ЦВО, як підкреслили в оборонному відомстві РФ, російська сторона повідомила країн-партнерів по Організації безпеки і співробітництва в Європі. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *