ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада затвердила програму водного господарства на 1,4 млрд грн.

|

Депутати Львівської обласної ради сьогодні на сесії підтримали Регіональну програму водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Дніпро на період до 2021 року у Львівській області, яка передбачає освоєння 1,4 млрд грн. з державного бюджету та близько 70 млн грн. – з обласного бюджету. Таке рішення підтримали 73 депутати, передає кореспондент Львівського порталу.

Як розповів під час виступу начальник Львівського обласного управління водних ресурсів Володимир Садовий, дана програма, яку розробили працівники Львівського обласного управління водних ресурсів, складається з чотирьох розділів по напрямках і була погоджена відповідними департаментами обласної адміністрації та комісіями. Програма зокрема передбачає розвиток водного господарства на період до 2021 року, утримання меліоративного комплексу та забезпечення населення області якісною водою.

«Програма передбачає освоєння 1 млрд 379 млн грн. із співфінансуванням обласного бюджету та інших джерел. Тобто, 1 млрд 308 млн – це кошти з державного бюджету та близько 70 млн до 2021 року – з обласного бюджету та інших джерел.  Я прошу підтримати дану програму, бо львівський регіон самостійно її не потягне. У нас коштів на це недостатньо», – зазначив В.Садовий.

Він також додав, що на даний момент відбувається коригування програми з урахуванням паводку на Старосамбірщині, який мав місце 15-16 травня цього року. «Ви знаєте, що був у нас голова Держземагенства, який виділив близько 9 млн грн. В першу чергу фінансуватиметься село Воля. Далі суми будуть корегуватися», – додав він. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *