ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ назвала білоруські погрози щодо лікарень у Києві «проявом ІПСО»

Олег Дерев'янко

|

Спецслужби закликають сприймати будь-які заяви білоруської влади про існування міфічних терористів у лікарнях України, як прояв інформаційно-психологічних спецоперацій. Про це Львівському порталу повідомили в Службі безпеки України.

У заяві зазначено, що Україна знаходиться у повномасштабній війні з ворогом вже третій рік, тому всі громадяни повинні розуміти важливість дотримання правил безпеки. Спецслужби наголосили на тому, що вони реагують на будь-яку потенційну загрозу згідно з протоколами дій.

«Наразі вживаються усі необхідні заходи, аби знівелювати будь-які негативні наслідки навіть теоретичної загрози», – йдеться у повідомленні.

Звертаючись до представників білоруського режиму, СБУ зазначили, що люди, які захищають Україну від окупантів є героями, а не терористами. Бо справжні терористи знаходяться в кремлі.

«Білоруській владі треба не лякати українців псевдозаявами, а думати про те, як не опинитися на лаві підсудних у Гаазі поруч із кремлівським диктатором», – підсумувала Служба безпеки України.

Нагадаємо, що у Києві терміново евакуювали дві лікарні через заяви про можливий удар. В інтернет-медіа масово поширювалося відео, де керівник КДБ Білорусі Іван Тертель фактично анонсував удари по медичних закладах. На відео, прикриваючись «ліквідацією терористів», він зазначив, що атакуватимуть по лікарнях навіть у присутності дітей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *