ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Львів проведе весняний бал «У країні квітів»

|

21 травня о 15:00 годині працівники відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді спільно з ГО «Мелодія життя», Товариством Червоного Хреста проведуть весняний бал «У країні квітів» для дітей та молоді з особливими потребами. Захід відбудеться у клубі «Picasso», що за адресою: вул. Зелена, 88. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Під час свята учасники заходу матимуть змогу продемонструвати свої вміння і таланти, знайти нових друзів та отримати гарне спілкування одне з одним. Дівчата зі студії візажу «EgoStyle» стануть чарівницями та допоможуть всім учасникам перетворитись у квіткових персонажів з допомогою легкого макіяжу, зачісок та костюмованого вбрання. Опісля львівські співаки Назар Савко та Оксана Муха подарують тепло пісні для молоді з особливими потребами. Наприкінці заходу кожен учасник отримає невеличкий подарунок.

«Надворі весна, все буяє і цвіте, в такий час хочеться жити і творити, тому ми  вирішили організувати свято, щоб наші діти і молодь з особливими потребами змогли відчути в собі всю силу природи, стати її частинкою та гарно провести час», – зазначила Любов Федишин, начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *