ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні до Литви на лікування має вилетіти семеро постраждалих активістів

|

Протягом останніх двох днів чимала кількість громадян, які прямували на лікування до , перетнули державний кордон України. Всі вони постраждали під час силових протистоянь у Києві. Про це Львівському порталу повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Так, через пункти пропуску «Смільниця», «Рава-Руська» та «Шегині», що у Львівській області, в сусідню державу прослідувало 11 громадян України. Їх доставляли як цивільним транспортом так і автомобілями медичної допомоги. За рішенням керівників прикордонних загонів оформлення українців здійснювалося в пріоритетному порядку після погодження питань з польськими прикордонниками.

Також у спрощеному порядку пропуск осіб, які зазнали травм різного ступеня тяжкості в місті Києві, здійснюється і в аеропорту «Бориспіль» прикордонниками Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». За відсутності всіх необхідних документів для перетину кордону співробітники прикордонного відомства оформили 18 наших співвітчизників. Всі вони відлітали до Республіки Польща.

На сьогодні до Литви заплановано виліт ще 7 постраждалих з Майдану Незалежності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *