ОСТАННІ НОВИНИ

Правий сектор засудив тиск на родини силовиків

|

У Правому секторі засудили тиск на родини силовиків. Про це йдеться в заяві, оприлюдненій у вівторок.

«В ці дні Україна очищується під натиском справедливого народного гніву. Одначе цей тиск має бути виключно конструктивним», – йдеться в заяві.

«Ми будуємо нову країну, в основу розвитку якої буде покладено національні інтереси, справедливість, високий рівень моралі. Саме тому «Правий сектор» негативно ставиться до тиску на родини силовиків», – додають в організації.

У Правому секторі наголосили, що усі винні – від тих, хто давав злочинні накази, до їх рядових виконавців – повинні бути покараними, одначе погрози фізичної розправи на нашу думку є неприпустимими.

«Ми – революційно оздоровлене українське суспільство – повинні продемонструвати, що піднялися на сходинку вище у моральному плані. Нехай наш справедливий гнів і бажання справедливості не перетворюються у сліпу ненависть», – зазначають в організації.

«Дамо шанс батькам, дружинам та дітям злочинців у формі щиро, внутрішньо осудити дії своїх синів, чоловіків та батьків», – закликають активісти.

Також вони наголошують, що зараз під тиском громади перебувають родини окремих чесних силовиків, і це явище повинно зникнути.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *