ОСТАННІ НОВИНИ

З Новим роком!

|

Шановні читачі Львівського порталу!

Прийміть наші щирі вітання з Новим роком. Бажаємо Вам у цьому році насамперед міцного здоров’я, злагоди в родинах, гарної праці та гідної її оплати. Хай клопоти будуть тільки приємними, а негаразди обходять нас усіх десятою дорогою.

2013-й залишається в нашій пам’яті суперечливим. Роком нездійсненних мрій на європейський поступ, і давно не баченого піднесення людської гідності і національної свідомості. Роком кривавої вахканалії садистів у міліцейських мундирах, і гордої мужності тих, хто відстояв Майдан у найважчі хвилини нічного штурму. Роком розчарувань та надій, брехні та прозріння, болю та перемог.

Рік, що наступає, не обіцяє бути легшим. Питання, які поставив 2013-й, потребують чітких і зрозумілих відповідей. Час ставить нас перед вибором і не пробачить байдужості. Мусимо розуміти, що від кожного з нас залежить, в якій країні жити нам і нашим дітям. Чи в сучасній державі з пошаною до закону, людської гідності та громадянських свобод, чи в середньовічній деспотії, де нашим життям і надалі керуватимуть примхи царьків та жандармські кийки.

Тож наснаги і відваги Вам!

З Новим роком!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *