ОСТАННІ НОВИНИ

За розгін Майдану «беркутівці» отримали хороші премії

|

Працівники внутрішніх військ відмовились бити мітингувальників, а «беркутівці» навпаки отримали за це премію. Про це під час прес-конференції повідомив екс-керівник столичної міліції Віталій Ярема, передає кореспондент УНН.

«Я особисто спілкувався з бійцями внутрішніх військ і вони сказали, що ні в якому разі не битимуть мітингувальників. А от «беркутівці» за силовий розгін Майдану в ніч на 30-те листопада отримали по 500 доларів премії», — сказав В.Ярема.

Він також зазначив, що це, у першу чергу, пов’язано з тим, що в міліції змінилось керівництво і прийшли люди, здатні віддавати злочинні накази.

Як відомо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада.

Після того, як в ніч з 29 на 30 листопада бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності, громадянські акції Євромайдану переросли в політичний протест. Опозиція закликала людей на Майдан і оголосила про загальнонаціональний страйк, що призвів до політичної кризи.

Серед основних вимог опозиції відставка уряду М.Азарова, а також дострокові президентські та парламентські вибори. Також серед вимог опозиціонерів відставка міністра внутрішніх справ В.Захарченка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *