ОСТАННІ НОВИНИ

Українка увійшла до Книги рекордів Гіннеса як власниця найдовшого волосся у світі

Маркіян Рой

|

35-річна українка Алія Насірова потрапила до Книги рекордів Гіннеса за найдовше волосся, яке є в живих жінок сьогодення. Довжина пасом – 257,33 см. Про це йдеться на сайті Книги рекордів Гіннеса, передає hromadske.

Волосся Алії більше ніж на 92 см довше за її зріст, який становить 165 см. Її пасма навіть довші за найвищу людину у світі – Султана Кесена, зріст якого становить 251 см.

За словами жінки, вона ніколи в житті «сильно» не стриглася, а лише злегка підстригала кінці, щоб зберегти волосся сильним і здоровим. Алію надихнули її матір і бабуся, які також мали дуже довге волосся, а також казкові героїні, як-от Рапунцель, з якою її часто порівнюють.

Своїм рекордом вона хоче надихнути людей «насолоджуватися людською красою і бути природними».

«Я сподіваюся, що моя історія надихне читачів полюбити свою природну красу. Я художниця і вірю, що кожна людина прекрасна, навіть якщо вона має “інакший” вигляд», – поділилася Алія.

Наразі жінка живе у Словаччині й заробляє на життя як художниця та графічна ілюстраторка, а також працює як модель із довгим волоссям.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *