ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти атакували ракетами Дніпропетровщину, побільшало постраждалих

Олег Дерев'янко

|

Кількість потерпілих внаслідок ракетної атаки РФ по Дніпровському районі зросла до восьми осіб. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«З пораненнями і 23-річна дівчина. У неї відкрита черепно-мозкова травма. Важка. А ще – троє чоловіків – 32, 43 та 47 років. Їхній стан середній. Двоє – в лікарні», – йдеться у повідомленні.

Сергій Лисак зазначив, що росіяни п’ять разів обстрілювали з артилерії Нікопольщину. Понад 15 разів вдарили дронами-камікадзе і тричі скидали снаряди з БпЛА. Зокрема дісталося Нікополю, Марганецькій, Мирівській, Покровській сільській громадам. Внаслідок атаки постраждали двоє людей.

Також пошкоджені п’ятиповерхівка, 16 приватних будинків і 5 господарських споруд. Серед понівеченого – адмінбудівля, інфраструктурний об’єкт, магазин, авто. Зачепило газогін й лінії електропередач.

Наслідки атак ще уточнюються.

Нагадаємо, 23 квітня росіяни вдарили по Дніпровському району. У результаті постраждали, попередньо, четверо людей: троє чоловіків віком 34, 48 і 70 років та 72-річна жінка. Всі госпіталізовані у стані середньої тяжкості.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *