ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюка допитують в Генпрокуратурі

|

Лідер фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк прибув на допит у Головне Слідче управління Генеральної прокуратури України, передає кореспондент УНН.

А.Яценюк прибув до ГПУ о 15.05. І у коментарі УНН зазначив, що прийшов на допит з позитивним настроєм.

Нагадаємо, сьогодні лідера фракції “Батьківщина” Арсенія Яценюка викликали на допит в Головне слідче управління Генпрокуратури в рамках розслідування кримінального провадження про перевищення повноважень правоохоронцями в ніч на 30 листопада на Майдані Незалежності.

Як відомо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада.

В ніч з 29 на 30 листопада бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на Майдані Незалежності. Десятки людей були поранені, десятки затримані.

У рамках розслідування подій вже допитані колишній начальник ГУМВС України у Києві Валерій Коряк, заступник начальника столичної міліції — начальник міліції громадської безпеки Петро Федчук, а також заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк, а також міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

Наразі у цьому кримінальному провадженні нікому не оголошено про підозру та нікого не затримано. Однак встановлено 79 потерпілих. Слідчі дії тривають.

Фото – PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *