ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко мріє, що наступний з’їзд «Батьківщини» проведе особисто

|

Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» розпочало з’їзд з висунення кандидатів у народні депутати на мажоритарних округах на повторних виборах до Верховної Ради. З’їзд розпочався з листа-звернення голови партії Юлії Тимошенко, у якому вона сподівається, що в найближчий час вона особисто вестиме партійне зібрання. Про це повідомляє прес-служба об’єднаної опозиції «Батьківщина».

У листі зверненні Тимошенко сподівається, що в найближчий час вона, як і раніше, особисто буде вести з’їзди.

«Сподіваюся, що це моє останнє дистанційне звернення», – пише Тимошенко.

Стосовно кандидатів у народні депутати на мажоритарних округах Тимошенко написала, що необхідно підтримати і нагадати тих людей, чию перемогу торік безсовісно вкрали.

«Дозвольте мені нагадати імена наших друзів, чию перемогу торік безсовісно вкрали. Це Віктор Миколайович Романюк з 94-го округу, Київська область. Аркадій Олексійович Корнацький зі 132-го, Миколаївщина. Микола Іванович Булатецький, 194-й округ, Черкащина. Леонід Миколайович Даценко, 197-й округ, місто Канів. І, звичайно, наш партнер з партії «Свобода» Юрій Левченко з 223-го округу в столиці. Щиро переконана, що з’їзд підтримає їхні кандидатури, а партія зробить усе заради повторної, ще більш упевненої перемоги», – написала вона.

Окремо Ю. Тимошенко висловила подяку керівникам усіх трьох парламентських опозиційних партій, які досягли домовленості про висунення єдиного опозиційного кандидата в кожному окрузі.

Нагадаємо, що повторні вибори (на окремих округах) до Верховної Ради призначено на 15 грудня 2013 року.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *