ОСТАННІ НОВИНИ

Компанія «Барком» увійшла до переліку кращих підприємств 2013 року

|

У Львові відбулася урочиста церемонія нагородження підприємств-фіналістів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» у 2013 році, який традиційно проводить ДП «Львівстандартметрологія». 

Загалом фіналістами стали 23 підприємства із різними видами продукції та послуг у чотирьох номінаціях. До переліку найкращих також увійшла компанія «Барком» ( ТМ «Родинна ковбаска»). Про це повідомляє прес-служба ТзОВ «Барком».

ТзОВ «Барком» отримало відзнаку за роботу у сфері торгівлі м’ясом та м’ясопродуктами номінації «Роботи або послуги, які виконуються або надаються у побутовій і виробничій сферах».

Фіналісти регіонального етапу приймають участь у загальнодержавному етапі Всеукраїнського конкурсу якості «100 кращих товарів України». Фінальні заходи Конкурсу у 2013 році (національна виставка «100 кращих товарів України» та церемонія нагородження учасників) відбудуться 1-2 листопада у приміщені Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *