ОСТАННІ НОВИНИ

Розинська пообіцяла народити Мельниченку багато дітей

|

У колі найближчих друзів та родичів Наталка Розинська та Микола Мельниченко поєднали свої серця і долі, повідомляє ТСН.

У ресторані в центрі Києва збираються гості. Наречений хвилюється і заспокоює себе шампанським. Врешті прибуває наречена. На веранді Микола крокує до арки з білих троянд. Його мама не стримує сліз. Наталя під вінець іде сама, хоча її батько в залі. Заповітні “так”, весільний рушник і обручки. Тепер вони чоловік і дружина. Гості засівають молодят зерном – на щастя. Одне зернятко потрапляє Миколі в губи. Наталка впевнена – то добрий знак. І ховає зернину в декольте. Після келихів шампанського “до дна” пара цілується з хвилину, і приймає привітання близьких. Читайте більше: Скромне весілля: Розинська вийшла заміж за Мельниченка На гостей чекають оселедець, сало, м`ясо, олів`є, устриці, креветки, форель і качка. Келих за молодят піднімають з білим або червоним вином. Нареченим бажають діточок. “Якщо він пив материнське молоко, то буде до 80 років дітей робити”, – переконує батько нареченого.

У присутності 40 гостей молодята зізнаються у найпотаємнішому. “Навіть найкращий, найсвітліший сонячний день без тебе перетворюється на темряву”, – каже Наталя. Перший танець молодят – під світову класику – пісня з фільму “Охоронець”. Далі у танець йдуть гості. А Микола годує морозивом кохану з ложечки і цілує в груди. У весільному вихорі у нареченої крадуть туфлю… бренду Ів Сен Лоран. За викуп крадії згодні на… ламбаду у виконанні молодят. Чи поїдуть у весільну подорож Наталя та Микола, залежить від СБУ – там мають вирішити, чи відпускати підозрюваного за кордон. Наталка дуже хоче на море. А от із весільними подарунками зрозуміліше. Миколин на Наталці – кулон та сережки з діамантами і сапфірами. “Я подарую йому дитину! І не одну”, – каже Наталка.

Прізвища Наталка поки що не мінятиме. Та її чоловіка це не ображає. “Ви знаєте два бренди – Мельничекно-Розинська – це дуже круто”, – каже Микола. Закохані вже й плани на весну мають – повінчатися і випустити книжки. Наталчина називатиметься романтично. “Вечір в Соренто, або я любила спецагента”, – каже Розинська. У кульмінації вечора молодята розрізають весільний торт і пригощають одне одного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *