ОСТАННІ НОВИНИ

Зловили водіїв з підробленими «правами»

|

У Львівській області були виявлені водії транспортних засобів, які для перевірки документів пред’явили інспекторам ДАІ посвідчення водія з явними ознаками підробки. Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Так, 15 травня інспектори дорожньо-патрульної служби ДАІ під час нагляду за дорожнім рухом на автодорозі сполученням Дрогобич-Стебник за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «ВАЗ-21099» під керуванням 38-річного жителя міста Стебник.

Під час перевірки посвідчення водія в інспекторів ДАІ виник сумнів щодо його оригінальності та видачі його у Самбірському МРЕВ ДАІ. Даний громадянин був опитаний та відпущений. З місця події вилучено посвідчення водія. Перевірку за фактом проводять співробітники Дрогобицького міськвідділу міліції.

Схожий випадок стався днем раніше, 14 травня, близько 18.30 години. Інспектори ДПС ДАІ Пустомитівського РВ у селі Липники Пустомитівського району за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль  «Фольксваген Шаран» під керуванням 53-річного жителя села Володимирці.

Під час перевірки документів, а саме – посвідчення водія, було виявлено ознаки невідповідності бланку посвідчення. Для з’ясування обставин у цій справі водія було доставлено у  Пустомитівський РВ.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *