ОСТАННІ НОВИНИ

Зі Львова до війська забрали 138 рекрутів

|

11 квітня, на території збірного пункту Львівського обласного військового комісаріату відбулися урочисті проводи юнаків до лав Збройних сил України, повідомляє Західний регіональний медіа-центр Міноборони.

 Виступаючи перед майбутніми солдатами заступник голови облдержадміністрації Михайло Янковський побажав їм гідно відслужити у війську та гідно виконати громадянський обов’язок. В свою чергу, тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Львівського обласного військового комісаріату полковник Володимир Щур звертаючись з напутніми словами до призовників зазначив, що армія – це перше суворе випробування в їхньому житті, тому пройти його потрібно з честю.

На завершення урочистостей представник Центру військового капеланства курії Львівської архієпархії УГКЦ отець Андрій благословив майбутніх солдатів на військову службу, а військовослужбовці одного з підрозділів військової частини Внутрішніх військ ВМС України продемонстрували свої навички рукопашного бою.

Володимир Щур розповів журналістам, що у квітні-травні 2012 року на строкову військову службу призиватимуть юнаків 1994-1987.

«Цієї весни Львівщина відправить до армії найбільшу кількість призовників – 1200 краян. Відповідно у Збройних Сил України служитиме 1005 чоловік, в інших військових формуваннях 195 чоловік: у Внутрішніх військах МВС – 120 осіб та в Державній спеціальній службі транспорту – 75. Впродовж призовної кампанії «Весна-2012» виклику на районі призовні комісії підлягає близько 21 тисячі осіб.

Загалом, впродовж весняного призову, Західне оперативне командування відправить на строкову військову службу до лав Збройних Сил України 6 тисяч 100 осіб: з них – 4 тисяч 323 юнаків буде призвано до лав Збройних Сил України, а решту – 1776 чоловік, буде направлено до інших військових формувань.

Фото: Віталій Іванов 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *